Valtille Itä-Helsingin herruus Kontulassa

24.8.2024

Valtin miesten edustusjoukkue voitti paikallisottelun Kontua vastaan tämän kotikentällä 5-1 ja sinetöi tämän kauden idän herruuden voitettuaan aiemmin kevätkierroksella kotiottelunsa 4-0. Valtti palasi Kolmoseen kaudeksi 2019 eikä Kontun kotikentältä ollut irronnut yhtään pistettä ennen perjantaista ottelua ja edellisestä voitosta Kontulassa ehti kulua tiettävästi yli 40 vuotta.

Perjantaina käydyssä ottelussa Kontu aloitti maalinteon, kun Markus Tukiainen puski kotijoukkueen 8. minuutilla johtoon. Reilun puolen tunnin jälkeen Kontun Rasmus Ruismäki sai toisen varoituksensa ja ajettiin ulos, mutta tauolle mentiin ottelun hallinnan ottaneen Valtin muutamasta hyvästä tilanteesta huolimatta Kontun johdossa.

Toisella jaksolla Valtti jatkoi vyörytystään ja kymmenen minuutin jälkeen Shadrak Makengo iski ottelun tasoihin. 64. minuutilla Aleksi Teinilä vei vieraat johtoon ja Amin Omar kasvatti johtoa seitsemän minuuttia myöhemmin. Kun lukuisat paikalliskamppailut kokenut Emrah "Chico" Okic tykitti lukemiksi 4-1, alkoi peli olla ratkennut ja loppulukemat 5-1 viimeisteli ottelun toisella maalillaan Amin Omar.

Katso ottelun jälkeiset tunnelmat Valtin edustusjoukkueen Instagram-tililtä.